Site icon Blackapple Servis

iOS 9’a hazır olun

iOS 9 pek yakında iPhone, iPad ve iPod touch’ınız için geliyor.

iOS 9, yepyeni özellikler sunmanın yanı sıra aygıtınızla her gün yapmaktan keyif aldığınız işlemleri de iyileştiriyor. iOS 9 şimdiye kadar sunulan en kolay iOS güncellemesidir ve bu sonbaharda ücretsiz olarak sunulacaktır. iOS 9’a hazırlık için yapabileceğiniz birkaç temel işlemi aşağıda bulabilirsiniz.

  1. 1

    Yedekleme oluşturmayı unutmayın

    Yedekleme oluşturmak kolay bir işlemdir ve bunu herkesin yapmasını öneririz. Yedekleme yapmayı öğrenmek için Aygıtlarınızı yedekleme başlıklı bilgi bankası makalesine bakın.

  2. 2

    Uyumluluğu kontrol edin

    iOS 8’iniz varsa iOS 9’a kolayca sahip olabilirsiniz. Ayarlar > Genel > Hakkında seçeneğine giderek hangi iOS sürümüne sahip olduğunuzu kontrol edin.

    iOS 8’e sahip değilseniz bile sahip olduğunuz iPhone, iPad veya iPod touch modelinin iOS 9’a güncellenip güncellenemeyeceğini kontrol edebilirsiniz. iOS 9 ile uyumlu aygıtlar listesine bakın.

  3. 3

    Parolalar ve hesaplar

    Önemli parolalarınızı ve hesap oturum açma bilgilerinizi bildiğinizden emin olun. Örneğin, Touch ID’yi ayarladığınızda aynı zamanda bir parola da ayarlarsınız. Parolanızı nadiren kullanıyor olsanız bile iOS 9’a güncelleme yaptığınızda bu parolaya ihtiyacınız olacaktır.

    iCloud kullanıyorsanız, güncellemeden sonra hesap adınız ve parolanız istenir. Bu bilgiler için yardıma ihtiyacınız varsa appleid.apple.com adresine gidin.

Exit mobile version